Hibe duyuruları, projelerden haberleri, Erasmus, Erasmus+, Proje, Proje haberleri, Happy Kids, Hibe, Ali Ulusoy, Ulusal Ajans, STGM, Sivil Düşün

Proje Haberleri, projelerden haberler, hibe duyuruları, ortak bulma ve arama, proje yaygınlaştırma, iş ve eleman ilanları

Sayfa Adresi : https://www.projehaberleri.com/haber-detay/152_kellogg-morgan-stanley-surdurulebilir-yatirim-yari

HİBE DUYURULARI

Tümü

Kellogg-Morgan Stanley Sürdürülebilir Yatırım Yarışması 2022

(1 Yil, 5 Ay önce) 184 İzlenme 0 Yorum
Son başvuru tarihi: 15 Ocak 2023 Donör: Kellogg-Morgan Stanley Hibe Türü: Ödüller, Ödüller ve Zorluklar Hibe Boyutu: 1000 ila 10.000 ABD Doları Ülkeler/Bölgeler: Tüm Ülkeler Alan: Çevre, Sürdürülebilir Kalkınma, Gençlik ve Ergenler Sadece şu anda bir yüksek lisans programına kayıtlı öğrenciler bu yarışmaya katılabilir. Bir takımdaki tüm öğrenciler yüksek lisans öğrencisi olmalıdır.

 

Kellogg-Morgan Stanley Sürdürülebilir Yatırım Yarışması 2022

Acil Bir Sosyal veya Çevresel Sorun için Yaratıcı Bir Finansal Çözüm Tasarlayın teması altında Kellogg-Morgan Stanley Sürdürülebilir Yatırım Yarışması 2022 için başvurular başladı.


 

Son başvuru tarihi: 15 Ocak 2023
Donör: Kellogg-Morgan Stanley
Hibe Türü: Ödüller, Ödüller ve Zorluklar
Hibe Boyutu: 1000 ila 10.000 ABD Doları
Ülkeler/Bölgeler: Tüm Ülkeler
Alan: Çevre, Sürdürülebilir Kalkınma, Gençlik ve Ergenler

Sadece şu anda bir yüksek lisans programına kayıtlı öğrenciler bu yarışmaya katılabilir. Bir takımdaki tüm öğrenciler yüksek lisans öğrencisi olmalıdır.

 

Kellogg-Morgan Stanley Sürdürülebilir Yatırım Yarışması, sürekli kaynak kıtlığı ve sürekli nüfus artışı olan bir dünyada olumlu etki yaratmak için sermaye piyasalarının gücünden ve öğrenci yaratıcılığından yararlanır. Lisansüstü öğrenciler için bir saha yarışması olan Challenge, olumlu çevresel veya sosyal etki ve rekabetçi finansal getiriler arayan kurumsal kalitede yatırım araçları geliştirmeye odaklanır.

Kellogg-Morgan Stanley Sürdürülebilir Yatırım Yarışması, yeni nesil sürdürülebilir finans uygulayıcılarını belirlemeyi, gelişmekte olan liderleri endüstri profesyonelleriyle buluşturmayı ve dünya çapındaki lisansüstü okullarda sürdürülebilirliğe daha fazla vurgu yapmayı hedefliyor. Challenge, 100'den fazla küresel akademik kurumdan 2.500'den fazla öğrenciyi meşgul etti. En iyi fikirler arasında arıcıların faaliyetlerini ölçeklendirmesine ve biyoçeşitliliğin korunmasını sağlayan uygulamaları genişletmesine yardımcı olacak işletme sermayesi kredileri, mültecilerin ekonomik entegrasyonunu iyileştirmeye yardımcı olacak bir borsa yatırım fonu ve organik tarımı artırarak sera gazı emisyonlarını azaltmaya yönelik bir kredi fonu yer alıyor. diğerleri.

Faydalar
  • 10.000 $: Birincilik Takımına Ödül
  • 5.000 $: İkinci Takım Ödülü
  • Milken Institute Global Konferansı: Birincilik Takımı için Milken Institute Global Konferansında ücretli kayıtla (kişi başı 12.500 $ değerinde) sunum yapma fırsatı.
  • Ağ Oluşturma Fırsatları: Önde gelen finans uzmanlarıyla ağ kurma ve onlardan geri bildirim alma şansı
Uygunluk kriterleri
  • Yarışmacılar, çevresel veya sosyal bir zorluğu ele almak için finans ve yatırım araçlarını kullanan bir strateji önermeli ve savunmalıdır. Rekabet, sürdürülebilir yatırım yoluyla ekonomik, sosyal ve çevresel zorlukları hedeflemek için temel finansal ilkeleri uygulamak için bir fırsattır.
  • Sunumlar, diğerlerinin yanı sıra su, enerji, gıda, sosyal hareketlilik, iklim değişikliği, plastik atık, eğitim veya sağlık hizmetleri gibi alanlara odaklanabilir. Yarışmacılar, tüm yatırım araçları, stilleri ve varlık sınıfları yelpazesini uygulamaya teşvik edilir.
  • yarışmaya katılmak için mentor istemenize gerek yok. Akıl hocaları, birinden fayda göreceğinizi düşünüyorsanız, kullanabileceğiniz isteğe bağlı bir kaynaktır.
  • sadece şu anda bir yüksek lisans programına kayıtlı öğrenciler bu yarışmaya katılabilir. Bir takımdaki tüm öğrenciler yüksek lisans öğrencisi olmalıdır.
  • her öğrenci sadece bir takıma ait olabilir ve her takım sadece bir giriş yapabilir.
  • farklı üniversitelerden ve programlardan gelen öğrenciler bir takımda birlikte çalışabilirler.
  • Bir okuldan Challenge'a katılabilecek takım sayısında herhangi bir sınırlama yoktur.
  • bir takımda 4'ten fazla kişi olamaz.

Daha fazla bilgi için Kellogg-Morgan Stanley'i ziyaret edin .


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
ANKETLER
Hibe projelerine proje teklifi yazma konusunda kendinizi yetkin hissediyor musunuz?
Bu ankete toplam 19 kişi katıldı.