Hibe duyuruları, projelerden haberleri, Erasmus, Erasmus+, Proje, Proje haberleri, Happy Kids, Hibe, Ali Ulusoy, Ulusal Ajans, STGM, Sivil Düşün

Proje Haberleri, projelerden haberler, hibe duyuruları, ortak bulma ve arama, proje yaygınlaştırma, iş ve eleman ilanları

Sayfa Adresi : https://www.projehaberleri.com/haber-detay/190_-2023-raporlama-odulu-2023-reporting-award

DUYURULAR

Tümü

🇹🇷 2023 Raporlama Ödülü | 🇬🇧 2023 Reporting Award

(16 Ay, 0 Gün önce) 267 İzlenme 0 Yorum
➡️🇹🇷 New York Üniversitesi'ndeki Arthur L. Carter Gazetecilik Enstitüsü ("Enstitü"), kamu yararına yeterince bildirilmemiş bir konu hakkında herhangi bir ortamda önemli bir gazetecilik çalışması için araştırma ve habercilik yapmak üzere Raporlama Ödülünü duyurmaktan memnuniyet duyar ( "iş"). ↪️🇬🇧 The Arthur L. Carter Journalism Institute at New York University (“the Institute”) is pleased to announce its Reporting Award to underwrite the research and reporting for a significant work of journalism in any medium on an under-reported topic in the public interest (“the Work”).

➡️🇹🇷

Önemli Tarihler:

İlan Tarihi: 03-Ocak-2023

Son Başvuru Tarihi: 21-Şub-2023

 

New York Üniversitesi'ndeki Arthur L. Carter Gazetecilik Enstitüsü ("Enstitü"), kamu yararına yeterince bildirilmemiş bir konu hakkında herhangi bir ortamda önemli bir gazetecilik çalışması için araştırma ve habercilik yapmak üzere Raporlama Ödülünü duyurmaktan memnuniyet duyar ( "iş").


Ödül

    Enstitü, Raporlama Ödülünün bir veya daha fazla kazananını seçecektir. Her kazanan (“Kazanan”), Komite'nin takdirine bağlı olarak farklı miktarda para alabilir. Maksimum ödül on iki bin beş yüz dolardır (12.500 $).

Uygunluk kriterleri

    Yarışma, bu bölümde belirtilen istisnalar dışında 21 yaş ve üzerindeki herkese açıktır. Katılımcıların yayınlanmış gazeteci olmaları zorunlu değildir, ancak Enstitü kanıtlanmış bir sicili olan gazetecilerin başvurularını teşvik eder.

    Yarışma için uygun olmayanlar: NYU Bağlı Kuruluşları ve yakın aileleri; 2020 veya sonrasında derece alan NYU mezunları; ve Komite tarafından kendi başlarına böyle bir projeyi finanse edebilecek kapasitede oldukları için uygun olmadıklarına karar verilen yerleşik medya kuruluşlarında kadrolu pozisyonlarda bulunan gazeteciler. Enstitü, bu kriterlere göre uygun görmediği herhangi bir Yarışmacıyı Yarışmadan diskalifiye etme konusunda mutlak hakkını saklı tutar.

    NYU Raporlama Ödülü'ne başvuranlar, aynı yıl Matthew Power Edebiyat Raporlama Ödülü'ne başvuramazlar.

    Enstitünün uygunlukla ilgili tüm kararları nihai ve bağlayıcı olacaktır.

    Enstitü, hemen hemen her alanda veya ülkede çalışan gazetecilerin başvurularını memnuniyetle karşılasa da, bazı uygunluk kısıtlamaları vardır. Aşağıdaki kişiler, Raporlama Ödülü için başvuruda bulunamaz:

  • NYU İştirakleri
  • Yeni NYU mezunları (2020 veya sonrası tarihli dereceler)
  • Bu tür projeleri kendi başlarına finanse edebilecek durumda olan yerleşik medya kuruluşlarında kadrolu pozisyonlarda bulunan gazeteciler.

    Enstitü, uluslararası gazetecilerin başvurularını memnuniyetle karşılamaktadır; hak kazanmak için ABD vatandaşı olmanıza veya ABD'de ikamet etmenize gerek yoktur. Ancak ödülün desteklediği çalışmanın İngilizce olması ve tirajlı, saygın bir medya kuruluşunda yayımlanmak üzere kabul edilmiş olması gerekir. Yayının ABD merkezli olması gerekmez, ancak iyi bilinmesi gerekir.

Anlaşma Şartları

    Bu Hüküm ve Koşullar ("Yarışma Kuralları"), NYU Arthur L. Carter Gazetecilik Enstitüsü, New York Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi ("Enstitü") tarafından desteklenen Raporlama Ödülü yarışmasına ("Yarışma") girerken sizin için bağlayıcı olacaktır. ).

    Bu Yarışma Kuralları, Yarışmaya katılan tüm katılımcılar için geçerlidir. Enstitü bunları zaman zaman değiştirebilir ve herhangi bir değişikliği Yarışma web sitesinde yayınlayacaktır.

    Yarışmaya katılmak için herhangi bir ücret veya ödeme gerekli değildir.

    Yarışmaya veya ödüllere ilişkin tüm giriş talimatları ve diğer özel ayrıntılar bu koşulların bir parçasını oluşturur.

    Tüm girişler, belirtilen kapanış tarihine kadar Enstitü tarafından teslim alınmalıdır. Enstitü, okunaksız, yanlış yönlendirilmiş, teknik veya diğer nedenlerle kaybolan veya kapanış tarihinden sonra teslim alınan başvurulardan dolayı herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Girişler, katılımcılar bir onay e-postası alana kadar tamamlanmış sayılmamalıdır.

    Daha fazla bilgi için Raporlama Ödülü'nü ziyaret edin.

 

➡️🇬🇧

The Arthur L. Carter Journalism Institute at New York University (“the Institute”) is pleased to announce its Reporting Award to underwrite the research and reporting for a significant work of journalism in any medium on an under-reported topic in the public interest (“the Work”).

Important Dates:

Post Date: 03-Jan-2023

Deadline Date: 21-Feb-2023

The Prize

    The Institute will select one or more winners of the Reporting Award. Each winner (“the Winner”) may receive a different amount of money, at the discretion of the Committee. The maximum award is twelve thousand five hundred dollars ($12,500).

Eligibility Criteria

    The Competition is open to anyone age 21 and older, with the exceptions provided for in this section. Entrants are not required to be published journalists but the Institute encourages applications from journalists with a proven track record.

    Not eligible for the Competition are: NYU Affiliates and their immediate families; NYU graduates receiving degrees dated 2020 or thereafter; and journalists holding staff positions at established media outlets determined by the Committee to be ineligible because they are capable of funding such a project on their own. The Institute reserves the absolute right to disqualify any entrant to the Competition whom it deems ineligible according to these criteria.

    Applicants to the NYU Reporting Award may not apply to the Matthew Power Literary Reporting Award in the same year.

    All decisions of the Institute regarding eligibility will be final and binding.

    While the institute welcomes applications from journalists working in virtually any field or country, there are some eligibility restrictions. The following individuals are not eligible to apply for the Reporting Award:

  • NYU Affiliates
  • Recent NYU graduates (degrees dated 2020 or later)
  • Journalists holding staff positions at established media outlets that are in a position to fund such projects on their own.

    The Institute welcomes applications from international journalists; you do not need to be a U.S. citizen nor do you need to reside in the U.S. to be eligible. However, the work that the award supports must be in English and must be accepted for publication by a reputable media outlet with a wide circulation. The publication does not need to be U.S.-based, but it should be well known.

Terms of Agreement

    These Terms and Conditions (“Competition Rules”) shall be binding on you when entering The Reporting Award competition (“the Competition”) sponsored by NYU Arthur L. Carter Journalism Institute of New York University's Faculty of Arts and Science (“the Institute”).

    These Competition Rules apply to all entrants in the Competition. The Institute may amend them from time to time and will post any changes on the Competition website.

    No fee or payment is necessary to enter the Competition.

    All entry instructions and any other specific details relating to the competition or the prizes form part of these Terms.

    All entries must be received by the Institute by the closing date specified. The Institute does not take any responsibility for any submissions that are illegible, misdirected, lost for technical or other reasons or received after the closing date. Entries should not be considered complete until entrants receive a confirmation email.

    For more information, visit Reporting Award.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
ANKETLER
Hibe projelerine proje teklifi yazma konusunda kendinizi yetkin hissediyor musunuz?
Bu ankete toplam 19 kişi katıldı.